В курса за вътрешни предприемачи се запознах с концепции, участвах в практическото им прилагане и срещнах приятели със сходни стремежи. Това е много важна стъпка към реализирането на идеите ми, която ми даде усещането за пътя, а също и за знанието как да го извървя. Щастлив съм, че положих основата, която ми липсваше.
— Александър Ефремов, преподавател в Технически университет София и съосновател на A4Everyone
Бих препоръчал Отучилище на всеки, който търси повече осъзнатост за нещата, които движат живота както в работна среда, така и в отношенията между хората.
— Светозар Атанасов, оценител-обезпечения, Райфайзенбанк
Чудесно прекаран уикенд, ползотворен и интересен! Навлязохме в широк спектър от новаторски методи за работа с проекти и екипи, имахме възможност да работим с помощта на останалите участници и водещите върху собствените си идеи и да ги развием. Непременно бих посетила следващо подобно събитие!
— Мая Лекова, Chaos Software
Бих препоръчала Отучилище на всеки, който усеща, че би променил нещо в средата си - професионална и лична! През Уикенда получих необходими знания, основни насоки и практически методи, които да приложа и се запознах с интересни сходни до мен хора.
— Деница Чакърова, дизайнер, Новарто