С Антон и Анна работя от доста време с успешно прилагане подходите на Art of Hosting, както в бизнес организации (ЧЕЗ), така и в неправителствени (Индустриален клъстер Електромобили - ИКЕМ). Съвместно създадохме пространство за свързване и благодарение на тяхното съдействие днес имаме уникален образователен модел по електромобилност в България, свързал 8 техникума, 3 ВУЗ, индустриални предприятия и Българската стопанска камара. При това моделът работи устойчиво и се развива. А по-добър атестат от резултата, считам, че няма.
— Стефан Апостолов, член на УС на ИКЕМ
С Антон и Анна през последните две години направихме няколко големи събития. Във всяко едно от тях ние тествахме нещо ново – и за нашата общност, и за тях самите. Заедно поемахме предизвикателството и риска, заедно анализирахме обратната връзка.

Те са истински професионалисти в моделирането и фасилитирането на срещи – независимо от мащаба, формата, участниците.
— Геновева Бакърджиева, изпълнителен директор на БАУХ
Горещо препоръчвам на всички, на които им се налага да организират срещи и на онези, които си ценят времето.
— Златко Ечев, инженер, Електроенергиен системен оператор ЕАД
Въпреки, че имам голям опит, си тръгнах от обучението «Ефективни работни срещи» с усещане, че съм обогатил 1) разбирането си за ефективна среща и 2) арсенала си за подготовка и провеждане на срещи. Наученото ще приложа веднага в работни срещи тип „оперативки“, както и на срещи по проекти. Толкова конкретно и практично беше обучението.
— Добрин Падалски, Expert Partnership
В курса за вътрешни предприемачи се запознах с концепции, участвах в практическото им прилагане и срещнах приятели със сходни стремежи. Това е много важна стъпка към реализирането на идеите ми, която ми даде усещането за пътя, а също и за знанието как да го извървя. Щастлив съм, че положих основата, която ми липсваше.
— Александър Ефремов, преподавател в Технически университет София и съосновател на A4Everyone
Бих препоръчал Open Space Collective на всеки, който търси повече осъзнатост за нещата, които движат живота както в работна среда, така и в отношенията между хората.
— Светозар Атанасов, оценител-обезпечения, Райфайзенбанк
Чудесно прекаран уикенд, ползотворен и интересен! Навлязохме в широк спектър от новаторски методи за работа с проекти и екипи, имахме възможност да работим с помощта на останалите участници и водещите върху собствените си идеи и да ги развием. Непременно бих посетила следващо подобно събитие!
— Мая Лекова, софтуерен инженер, Kvaba
Бих препоръчала Open Space Collective на всеки, който усеща, че би променил нещо в средата си - професионална и лична! През Уикенда за вътрешни предприемачи получих необходими знания, основни насоки и практически методи, които да приложа и се запознах с интересни сходни до мен хора.
— Деница Чакърова, дизайнер, Новарто