Ние сме колектив от практици с богат мултидисциплинарен опит и експертиза. Пионери сме в България в прилагането на подходите на участието (Art of Hosting) при взимане на стратегически решения, планиране, оценка и подобрение на екипната работа. Основният ни екип е част от международната мрежа от практици на Art of Hosting и стои зад въвеждането на практиката в България и провеждането на международните обучения през 2013, 2014, 2017 и 2018 г.

Вътре в екипа и в отношенията с клиентите си се стремим да правим бизнес по нов начин, в съзвучие с услугите, които предоставяме - гъвкаво, без офис и йерархия, периодично събираме обратна връзка, която ни помага да правим промени, взимаме решения след задълбочени разговори и изследване и споделяме отговорностите, рисковете и ползите.


 
E: anton (at) openspace-collective.com     Linkedin Profile

E: anton (at) openspace-collective.com

Linkedin Profile

АНТОН ВЪЛКОВ

Антон винаги е бил воден от любопитство как работи света около него и как малките детайли имат голямо значение. Професионалният му път го отвежда до няколко държави в Европа и Южна Америка и в различни сектори, като при всички свои роли изучава екипите, съвместната работа и организациите като живи системи. Съчетава разнообразен опит в организационното развитие и консултиране с експертиза в груповите процеси в търсене на устойчиви решения. Част от мисията му е свързана с въвеждането и популяризирането на практиката на международната общност Art of Hosting в България. Привлечен от предприемачеството, през 2015 г. е един от създателите на пространството Отсреща в родния му Пловдив, след което с Анна поставят началото и на Open Space Collective.

Антон е завършил икономика в Стопанска академия “Д. А. Ценов” в Свищов и стратегическо управление за устойчиво развитие в Технологичния институт Блекинге в Карлскруна, Швеция.

 

E: anna (at) openspace-collective.com     LinkedIn Profile

E: anna (at) openspace-collective.com

LinkedIn Profile

Анна димитрова

Анна се вдъхновява от силата на хората, обединени около желанието за позитивна промяна. Това я води към първата й роля като доброволец още на 14 години, а по-късно предопределя и ранния й професионален път в корпоративната социална отговорност и социалното предприемачество. Работи в Париж, Лондон и Кайро по амбициозни проекти, свързващи бизнес и социално въздействие. В течение на работата си осъзнава, че голяма част от предизвикателствата, с които се сблъскваме, се коренят в начина, по който сме и общуваме едни с други. Това осъзнаване я подтиква да дълбае повече в темата за това КАК, а не толкова КАКВО правим в организациите и общностите, да се завърне да изследва темата в България и да постави началото на Open Space Collective заедно с Антон. В подхода си Анна съчетава фокус върху голямата картина и устойчивостта в дългосрочен план с практичните конкретни стъпки на днешния ден. Обича силните въпроси и да слуша “между редовете”.

Анна има бакалавърска степен по политология от Софийски университет “Св. Климент Охридски” и магистърска степен по социална икономика и предприемачество от Université Lumière Lyon 2.

 

Снимки: Анастас Търпанов, събитие на WWF

 

ПАРТНьОРИ

Често за специфични проекти привличаме колеги от разнообразни сфери, с които сме изградили добри работни взаимоотношения, за да създадем максимално добавена стойност.