Back to All Events

Ефективни работни срещи | Практическо обучение - София

  • Г8 8 улица „Уилям Гладстон“ София, Област София, 1000 Bulgaria (map)

Какъв по-лесен, ефективен и евтин начин да започнете да променяте организационната култура и начина, по който работите, от качествената промяна в начина, по който организирате и провеждате срещите си? Опитът доказва, че по-качествените срещи водят до по-добри резултати, по-удовлетворени и по-ангажирани екипи и създаване на наистина иновативни решения.

 

Започнете по-голямата трансформация на екипа и организацията си от малките стъпки!

Фокусът на обучението е върху усвояването на практични инструменти и методи, с които да планираме, провеждаме и обобщаваме ангажиращи срещи, които водят до устойчиви резултати.

Обучението е изцяло практически насочено и използваме доказано ефективни методи за ангажиране като дизайн на процеси и лидерството на участието (Art of Hosting). Ще предизвикаме традиционните модели на водене на срещи и ще работим с конкретни казуси от участниците. Независимо дали става дума за ежеседмичната среща на екипа, голяма конференция, събитие или обществена дискусия, ще разгледаме някои общи принципи за по-добра комуникация и въвличане на участниците и много конкретни стъпки, които всеки може да приложи непосредствено след обучението.

 

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО?

- Мениджъри на екипи и проекти

- Специалисти по човешки ресурси

- Обучители, преподаватели, фасилитатори

- “Вътрешни” предприемачи

- Представители на НПО и обществени организации

- Предприемачи

 

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

- Знания и умения за подготовка, провеждане и обобщаване на ангажиращи срещи, които водят до конкретни резултати и ангажират хората около обща идея или проект;

- Структурирано време за работа по конкретна предстояща среща или събитие заедно с водещите и останалите участници;

- Последваща консултация с водещите по подготовката и провеждането на предстояща среща или събитие.

 

ВОДЕЩИ

Анна Димитрова и Антон Вълков са практици в международната мрежа на Art of Hosting и имат богат опит в дизайна, воденето и обобщаването както на редовни екипни срещи в малък формат, така и на формати с над 100 човека, които ангажират разнообразни заинтересовани страни в дългосрочни процеси. Някои от организациите, с които работят за по-добри срещи включват: Салвис Фарма, Асоциация Родители, Фондация Пловдив 2019, Европейска комисия, ИКЕМ, Българска асоциация за управление на хора и други.

Място: Зала Г8, София, ул. Гладстон №8

Цена: 50 лв. За двама представители на една организация - 80 лв.