Back to All Events

ДИЗАЙН НА ЕФЕКТИВНИ РАБОТНИ СРЕЩИ

  • 47 bulevard "Cherni vrah" Sofia, Sofia City Province, 1407 Bulgaria (map)
22104361_360085331112012_778186067115523468_o.jpg

Какъв по-лесен, ефективен и евтин начин да започнете да променяте организационната култура и начина, по който работите, от качествената промяна в начина, по който организирате и провеждате срещите си? Опитът доказва, че по-качествените срещи водят до по-добри резултати, по-удовлетворени и по-ангажирани екипи и създаване на наистина иновативни решения.

Започнете по-голямата трансформация на екипа и организацията си от малките стъпки!

Фокусът на това обучение е върху усвояването на практични инструменти и методи, с които да планираме, провеждаме и обобщаваме ангажиращи срещи, които водят до устойчиви резултати.

Обучението е изцяло практически насочено и използваме доказано ефективни методи за ангажиране като дизайн на процеси и лидерството на участието (Art of Hosting). Ще предизвикаме традиционните модели на водене на срещи и ще работим с конкретни казуси на участниците. Независимо дали става дума за ежеседмичната среща на екипа, голяма конференция, събитие или обществена дискусия, ще разгледаме някои общи принципи за по-добра комуникация и въвличане на участниците и много конкретни стъпки, които всеки може да приложи непосредствено след обучението.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО?

  • Мениджъри на екипи и проекти
  • Специалисти по човешки ресурси
  • Обучители, преподаватели, фасилитатори
  • “Вътрешни” предприемачи (intrapreneurs)
  • Представители на НПО и обществени организации
  • Предприемачи

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

  • Знания и умения за подготовка, провеждане и обобщаване на ангажиращи срещи, които водят до конкретни резултати и ангажират хората около обща идея или проект;
  • Структурирано време за работа по конкретна предстояща среща или събитие заедно с водещите и останалите участници;
  • Последваща консултация с водещите по подготовката и провеждането на предстояща среща или събитие.

ВОДЕЩИ

Анна Димитрова и Антон Вълков са основатели на Open Space Collective и практици в международната мрежа на Art of Hosting. Те имат богат опит в дизайна, воденето и обобщаването както на редовни екипни срещи в малък формат, така и на формати с над 100 човека, които ангажират разнообразни заинтересовани страни в дългосрочни процеси. Те имат богат опит в дизайна и провеждането на срещи, събития  и процеси на ангажиране на заинтересованите страни както с малки и големи корпоративни организации като: CEZ България, BGO Software, Салвис Фарма, така и с обществени организации като Европейска комисия, Фондация Пловдив 2019, Асоциация Родители, ИКЕМ, Българска асоциация за управление на хора и други.

Място: Генератор, бул. Черни Връх №47, Завод Витоша

Времетраене: 09:30-14:00

Цена: 60 лв на участник (с ДДС)

Регистрация: https://goo.gl/forms/IzsoPndDrIs70OeE3